A betoncserép előnyei

Ma már a betonról, mint építőanyagról nem csak az utak és a járdák jutnak az eszünkbe, hanem a házunkat otthonossá és elegánssá tévő, intenzív árnyalatú, ragyogó felszínű Creaton beton tetőcserepek is. Az alábbi cikkben megnézzük, mik a betoncserép előnyei.

A beton számos olyan előnnyel rendelkezik, amelyek a tető kifogástalan kialakításához szükségesek, elengedhetetlenek.

A Creaton betoncserép előnyei:

Hosszú élettartam:

A Creaton betoncseréppel készült tető élettartama sokkal hosszabb, mint a többi tetőfedő anyagé, mivel szilárdsága az évek során folyamatosan növekszik, így az idők során felmerülő, időjárás viszontagságainak is hatékonyan és sérülésmentesen ellenáll. Továbbá, a betoncserép előnyei közé sorolhatjuk, hogy esővel szembeni, nagyszerű ellenálló képességgel is rendelkezik.

Nagyfokú fagyállóság:

Mivel a beton nem porózus anyag, hanem teljesen tömör, így nem vesz fel nedvességet. Így teljes mértékben fagyálló tulajdonságú lesz, valamint a tetőre nehezedő súly sem ingadozik minden egyes csapadék vagy vihar után.

Kiváló ár-érték arány:

A betoncserép előnyei között talán az egyik legfontosabb, hogy az ár-érték aránya a legmegfelelőbb. Tető kialakításakor a legköltséghatékonyabb megoldás, különösen a kiegészítő rendszerelemek felhasználásával.