Creaton Rapido tetőcserép - Bemutató

A Creaton Rapido tetőcserép a hagyományokat és a technikát egy tökéletes, kettős bordájú hornyolt tetőcserép formájában egyesíti, amely robusztus, természetes és kiegyensúlyozottan szép, valamint használatával rendkívül gazdaságos tetőkialakítás érhető el. A weboldalon megadott Creaton Rapido árak bruttó árak.

Az első, 1881-ben iparszerűen gyártott tetőcserép arányait napjainkban a legmodernebb eljárásokkal fejlesztik tovább. Ennek eredménye a Creaton Rapido tetőcserépre jellemző markáns, egészen eredeti hatású fény- árnyék hatás.

Ez a hagyományos szépség és funkcionalitás, amely évtizedeken át gyönyörködtet, a Creaton Rapido tetőcserépnél különösen gazdaságos nagy formátummal van kombinálva. Az eredmény a mindössze 8,1 db/m²-es tetőcserép szükséglet.

Creaton Rapido natúrvörös Creaton Rapido natúrvörös
Creaton Rapido téglavörös Creaton Rapido téglavörös
Creaton Rapido rézvörös Creaton Rapido rézvörös
 

A jellegzetes hornyolási technika mellett a hátoldali támasztóbordák és három akasztófül gondoskodik a tetőcserép biztonságos tartásáról.

Az esőálló szeglyuk segítségével a Creaton Rapido tetőcserép biztonságosan rögzíthető, míg a fejhorony részének nagy eltolási tartománya minden tetőfedésnél maximális rugalmasságot biztosít.

Creaton Rapido borvörös Creaton Rapido borvörös
Creaton Rapido palaszürke Creaton Rapido palaszürke
Creaton Rapido fekete Creaton Rapido fekete
 

A kettős oldalhornyolás a magas gerincekkel, a bordázott felület, valamint a kondenzvíz bordák maximális esővíz elleni védelmet biztosítanak.

A Creaton Rapido tetőcserép rendkívüli megbízhatósága és feltűnő szépsége a Creaton prémium tetőcserepek összes jellemzőjével és nagyon jó ár-értékaránnyal párosul.

Műszaki adatok, fontosabb jellemzők:

  • 1 raklapon 168 db Creaton Rapido alapcserép található
  • Minimális átfedéssel 8,1 db tetőcserép szükséges 1 m2-re. maximális átfedéssel 8,8 db.
  • Az alapcserép névleges hossza 495 mm, szélessége 325 mm.
  • 5,55 kg a súlya egy alapcserépnek
  • Minimális tetőhajlásszög: 10°
  • Minimális léctávolság: 410 mm
  • Maximális léctávolság: 440 mm
  • Kerámia tetőcserép kiegészítők széles választékával áll rendelkezésre
  • Magas törőszilárdság és alacsony vízfelvétel jellemzi